Monday, January 11, 2010

from taiping with luv..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang....

Assalamualaikum...

Dah berkarat blog ak nie..maaf, tidak berkesempatan untuk melihat apatah lagi ak plak g wat silent treatment bak kata k.ayu..

Taun berganti lagi..Alhamdulillah, 2009 sudah menutup tirai..penuh dgn lipatan pengalaman y sgt berharga dalam idup ak..walaupun sangat memeritkan pada mulanya dan tiada hikmah yang dapat diterjemahkan pada mulanya namun perlahan2 ak mula melihat sinar dan kekuatan serta hikmah yang ada..sesungguhnya ak sangat bersyukur..

Bak kata liliq, kita bukan dilahirkan menjadi kuat dgn serta merta..haha..

Thanks utk semua teman2, kakak2, abg2 n adik2 yang mberi kesempatan dan peluang pada diri ak memperbaiki keadaan wpun kena ceramah hampir 3 jam lepas wat come back..haha..dpn masjid usm lak tu..khutbah pun xlama mcm tu..gile tol...

and now 2010, mengharapkan yang lebih baik dari segala sudut...utk keluarga, diri sendiri, keluarga aspirasi dan utk anak2 didik tersayang dan juga utk study..n untk my luvly car..semoga makin mantap..go briallant red...huhu...

last year da g mesir..n 4 dis year aim nak balik kg di sumatera wit my family but my sis exam lak..so cadangan ke bangkok tu agak menarik..australia??sabar2..kena kumpul aset lebih sket...

Semoga taun nie Allah mempermudahkan hidupku...Amin...

Semalam baru balik dari penang..so happy dapat jumpa gang sengal..n masuk usm round kampus..terubat rindu zaman blaja dulu..

N new things i was learn...

1. Berdiam itu lebih baik..walaupun kebenarannya agak lambat tersinar
2. Kesabaran itu indah...

hehe..

Wassalam...

2 comments:

lieliq said...

kekkeke....ada gak nama aku dlm nie...terharu beb!!

ramai antara kita mengalami keadaan yg sama, cuma mungkin impak dia berbeza2...yang penting, bagaimana kita menanganinya....

welcome back!!

aku plak yg rasa dah malas.....kekke,

Zah@Faizah said...

hahaha..jgn liq..ko gak pesan kat ak..kang ko malas..jenuh la ak nak up ko blk..heh, bkn slalu ke kita mcm tu..kejab ko kejab ak..haha..