Tuesday, November 22, 2011

HARIMAU MALAYA...aaauuummm

Assalamualaikum....

  • hari ini sumanya nampak ceria...
  • hari ini sumanya nampak bersemangat..
  • hari ini di mana-mana menceritakan bola..di umah, di fb di merata-rata...
  • hari ini bersepah pujian diberikan...
  • hari ini ada y senyum sendiri..haha..
  • TAHNIAH utk HARIMAU MUDA...great job my team...
  • semalam rasa nak luruh jantung tengok game y sangat sengit..akhirnya maruah terbela...
  • adat kalah dan menang..cuma xbrape nak best bila jumpa dgn Garuda nie bukan pe..nak berdepan dengan kebanyakan peminat yang sangat fanatik..
  • bak kata Menteri Belia dan Sukan "mereka melihat bola lebih dari bola.."..chill la..kitakan serumpun..slogan y dicanang2 konon serumpun tp xblh nak dterjemahkan sepenuhnya dalam realiti..
  • biarlah..biarlah mereka terjun bersama garuda yang bukan sahaja patah sayapnya..tp juga patah atinya...perh, sakit kot..
  • utk seluruh rakyat Malaysia..ayuh kita berbangga dengan kejayaan penuh maruah..
cuma sedikit pesanan....
  • jika nanti kita kalah jangan la dicemuh seperti mereka tiada erti....
  • jika nanti kita kecundang barang sekali dua, pimpin mereka menang kembali..dengan cara setia berdiri dan tetap memberikan sokongan padu..
  • jika nanti mereka lemah tidak bertenaga, gemakan sorakan supaya mereka bangkit lagi..
....kitakan rakyat Malaysia yang bijak...

untuk HARIMAU MUDA dan seluruh atlit negara..ini untuk anda..



Sunday, November 13, 2011

Just a simple message for my student..

  • owh..esk SPM..perh, mcm aku je yang nak exam..tah pe2..
  • tp sy tersangat la cuak dan takut...
  • sbb taun nie adalah produk pertama sy akan ambik exam
  • ada 2 kelas y sy ajar..1 kelas homeroom...
  • 1 lg kelas y sama sy syg klas 504..
  • owh2..sy sgt risau..sy harap mereka buat yang terbaek..
  • seperti tahun2 sebelum ini..malam sebelum SPM, sy titipkan sms ringkas utk mereka ada dlm contact list sy..
  • untuk taun nie msg berbunyi begini utk mereka
"to my dearest student,
esk merupakan permulaan kpd siapa awak pada masa hadapan..from the bottom of my heart, i would like to wish, all the best n gudluck..doa sy mengiringi setiap langkah awak..sy berdoa semoga kasih sayang sy menjadi semangat utk awk..Insyallah, kejayaan seribu tahun bermula dgn langkah yang pertama.."
  • ok, dsebabkan ada anak homeroom y SPM taun nie..lain sket msg nye..hehe..
"utk anak homeroom tersyg,
esk merupakan permulaan kpd ssy berdoa semoga kasih siapa awak pada masa hadapan..all the best n gudluck..doa sy mengiringi setiap langkah awak..sy berdoa semoga kasih sayang sy menjadi semangat utk awk..Insyallah, from the bottom of my heart, sy mohon maaf atas segala salah silap spnjg sy menjadi penjaga awk..sbg seorang kakak, sy hanya inginkan y terbaek utk awk..thanks for being my lil bro n lil sis..LOL"
  • itu harapan sy utk mereka semua...
  • sy cuma berharap, satu hari nnti sy boleh berbangga dan berkata "itu adalah pelajar sy" bila mereka sudah berjaya..
  • untuk kamu semua..terima kasih kerana memberikan sy pengalaman y xpernah sy lalui sebelum ini..mengajar kamu, mendidik kamu menyedarkan sy setiap insan punya sikap masing2..dan melalui kamu sy belajar menjadi seorg y lebih sabar...
  • salam syg salam kasih utk pelajar2 MJSC TAIPING BATCH 27th..

TETIBA BERMADAH..

ikhlas dari ati...
di mana jua kaki melangkah..
moga ada yang menyayangi..
lebih beruntung jika ada yang jatuh hati..
cuma jangan tersalah erti..
takut jadi api membakar diri..

TARAAA....

  • skali da tukar imej....
  • ok la..not bad...
  • hehehe...

Thursday, May 26, 2011

Mari Membaca

telah selesai..



sedang difahami..



bakal diterokai..